Pelaaminen

Suomessa järjestetään vuosittain muutamia turnauksia, joihin kaikki ovat tervetulleita pelaamaan. Turnauksista ilmoitetaan tarkemmin tällä sivustolla.

Kansainvälisistä turnauksista informoidaan Othello uutissivustolla http://othellonews.weebly.com.
Pelejä voit seurata livenä sivulta http://www.liveothello.com/livegames.php sekä European Grand Prix -turnauksia (EGP) http://egp.worldothello.nu/

Othellon pelaaminen käy helposti netissä muita internetpelaajia vastaan.
Paras sivusto toisia ihmisiä vastaan pelaamiseen on PlayOK.com. Sivusto on käyttäjäystävällinen, maksuton ja pelituloksia voi seurata puolen vuoden ajalta. Siellä pelaavat aina aloittelijoista Suomen ja maailman huippupelaajiin. Senpä vuoksi vastustajia löytyy kaiken tasoisille pelaajille. Aloittelevien pelaajien kannattaa alussa pelata oman tasoisia pelaajia vastaan, mutta katsoa kuinka paremmat pelaajat valitsevat siirtonsa. Taitojen kehittyessä kannattaa alkaa haastamaan taitavampia pelaajia.

http://www.playok.com/en/reversi/

Ohjelmat

Othello on lautapeli, jossa tietokone on ylivoimainen vastustaja ihmispelaajia vastaan. Senpä vuoksi tietokoneohjelmilla harjoitteleminen voi olla erittäin hyödyllistä, koska parhaat ohjelmat pelaavat lähes virheetöntä peliä.

Paras ohjelma niin harjoitteluun kuin omien pelien analysointiin on Wzebra.

http://radagast.se/othello/download.html

Uutisia